Zidane: Barcelona vääris tiitlit

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zinedine Zidane.
Zinedine Zidane. Foto: SCANPIX

Madridi Reali peatreener Zinedine Zidane sõnas pärast liigatiitli ühepunktilist kaotust Barcelonale, et Kataloonia klubi oli võitu väärt.

Kuigi Real võitis Hispaania kõrgliigas viimased 12 kohtumist järjest ning tuli Barcelonale ohtlikult lähedale, suutis Kataloonia klubi pingele vastu pidada ning võitis oma viis viimast kõrgliiga kohtumist väravatevahega 24:0. 

«Oleme pettunud, kuid pärast 38 mängitud mängu ei saa me midagi muuta,» rääkis Zidane, kelle juhendamisel võideti 26st mängust 21. «Barcelona vääris tiitlit.»

Barcelona juhendaja Luis Enrique oli Zidane'iga nõus. «Suutsime halvast seisust välja tulla. Püsisime mitmeid nädalaid liigatabeli eesotsas ning kõige järjepidevam meeskond võidabki tavaliselt tiitli.»

Barcelona kaitsemängija Gerard Pique hinnangul on Barcelona puhul tegemist ajaloolise koosseisuga. «Meil on väga unikaalne generatsioon mängijaid, kes suudavad saavutada seda, millega teised ei ole hakkama saanud. Kuigi meil läks vahepeal halvasti, suutsime mängu tagasi tulla ning saime lõpuks teenitud auhinna.»

Nii Realil kui Barcelonal on tänavusel hooajal veel üks mäng pidada. Barcelona kohtub Hispaania karikavõistluste finaalis Sevillaga, Real selgitab Meistrite liiga võitja mängus linnarivaali Atletico vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles