Bolt alustas hooaega tagasihoidlikult

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Usain Bolt.
Usain Bolt. Foto: SCANPIX

Maailma kiireim mees jamaikalane Usain Bolt alustas hooaega tagasihoidlikult, kui võitis Kaimanisaartel toimunud võistlustel 100 m jooksu ajaga 10.05.

Kindlasti ei saa sellest tulemusest mingisuguseid järeldusi teha, kuna kolm aastat tagasi, Moskva MM-i hooajal, avas Bolt täpselt samal võistlusel oma hooaja, saades toona kirja aja 10.09. Mäletatavasti võitis Bolt 2013. aasta MMilt kolm kuldmedalit.

100 m jooksul sai teise koha ameeriklane Dentarus Locke ajaga 10.12, kolmas oli jamaikalane Kemar Bailey-Cole, kes läbis distantsi 10.18ga. «Tegemist ei olnud minu parima võistlusega, kuid tähtis on see, et ma ei saanud vigastada,» rääkis Bolt pärast võistlust.

«Raske on kohe esimesel võistlusel head tulemust teha. Mida rohkem jookse ma kaasa teen, seda paremaks ma muutun. Ma ei ole mures,» sõnas Bolt kolm kuud enne olümpiat.

Tulemused:

Foto: Ekraanitõmmis
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles