Marus Van Gaal: nad lõid mulle noa selga

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi peatreener Louis Van Gaal.
Manchester Unitedi peatreener Louis Van Gaal. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi peatreeneri Louis van Gaali sõnul on tema vallandamise korral süüdi klubi legend Paul Scholes.

Van Gaali sõnul on Unitedi fännid tema vastu pööranud üksnes Scholesi televisioonis tehtud avalduste tõttu. 11-kordne Inglismaa kõrgliiga võitja Scholes on televisioonis muuhulgas öelnuda, et Van Gaali mängutaktika tekitab temas tunde, et ta tahaks oma juuksed peast kiskuda. Samuti on ta hollandlasest peatreenerit kutsunud «kaoseks» ning «katastroofiks».

«Ma ütlen meediale ja klubi legendidele: ma olen siin, et võidelda lõpuni. Usun endasse ja usun oma mängijatesse. Loodetavasti usuvad kõik, sest siis on see teekond palju kergem,» rääkis Van Gaal Sportsmaili vahendusel.

«Fännidel on suured ootused ning kui klubi tiitlit ei võida, ollakse pettunud. Ma siiralt usun, et ma jään Unitedi etteotsa, muidu ma ei oleks saanud öelda paljusid asju, mida ma teile rääkinud olen. Samas, jalgpallimaailmas ei ole kunagi miski kindel.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles