Verstappen kirjutas end rasvaste tähtedega vormel-1 ajalukku

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vormel-1 ajaloo noorim etapivõitja Max Verstappen võidukarikaga.
Vormel-1 ajaloo noorim etapivõitja Max Verstappen võidukarikaga. Foto: SCANPIX

VORMEL-1. 18-aastasest hollandlasest Max Verstappenist sai vormel-1 ajaloo noorim etapivõitja, kui ta suutis esimesena lõpetada Hispaania GP. Seejuures sõitis Verstappen Red Bulli roolis alles esimest korda, sest ta edutati äsja venelase Daniil Kvjati asemel farmmeeskonnast Toro Rossost Red Bulli. Varem kuulus noorima võitja au Sebastian Vettelile, kes võitis etapi 2008. aastal 21-aastasena.

Juba on mitu endist tippsõitjat ja teised asjatundjad Verstappenist rääkinud kui kindlast tulevasest maailmameistrist. Teist aastat kuninglikus vormelisarjas sõitev noormees ise oli lihtsalt õnnelik ja tänas oma isa Jos Verstappenit, kes on samuti endine vormel-1 piloot. «Suurepärane tunne, ma ei suuda seda uskuda! Tänan oma meeskonda, kes andsid mulle suurepärase auto. Mu isa aitas mind palju, et selle saavutuseni jõuda,» sõnas ta BBC vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles