Rally Estonia lõi kõik eeldused, et Markko Märtin saaks starti tulla

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Markko Märtin
Markko Märtin Foto: Liis Treimann

Juuli keskel toimub taas Euroopa autoralli meistrivõistluste etapiks olev Rally Estonia ja Eesti suurima mootorispordiürituse korraldaja Tarmo Hõbe sõnul käib töö selle nimel, et Lõuna-Eesti radadel näeks ka tipprallisõitjaid, teiste hulgas loodetakse rajale tuua ka Markko Märtin.

Olulise muudatusena luuakse Rally Estonial sellel aastal lisaks olemasolevatele ERC- ja Historic-arvestustele veel Open-klassid esisilla- ja neljasillaveolistele võistlusautodele. Loodud klassis saaks 2003. aasta Ford Focusega startida ka Markko Märtin, vahendab ERR Sport.

«2003. aasta Ford Focusega saab võistelda Open-klassis, see ongi täpselt sellistele autodele loodud,» ütles Tarmo Hõbe Vikerraadio spordisaates «Spordipühapäev». «Märtin on see aasta ennast päris palju realiseerinud vanemate Historic-autodega, meil on kõik võimalused selleks loodud, et kas vana autoga, millega ta hiljuti Uus-Meremaa võitis või siis vana legendaarse Focusega - mõlemaga saab võistelda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles