Inglismaa esialgne koosseis: Rashford sees, Walcott väljas

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi ründaja Marcus Rashford kuulub esialgsesse Inglismaa koondise koosseisu
Manchester Unitedi ründaja Marcus Rashford kuulub esialgsesse Inglismaa koondise koosseisu Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallikoondise peatreener Roy Hodgson teatas 26 mehe nimed, kelle hulgast ta mai lõpuks valib välja 23 jalgpallurit, kes esindavad Inglismaad juunis algaval EMil. 

Üllatuslikult lisas Hogson koondisesse Manchester Unitedi noore ründaja Marcus Rashfordi, samal ajal jäi valikust välja Arsenali ründav poolkaitsja Theo Walcott. Poolkaitsjate nimekirjast leiab ka äsja vigastusest taastunud Jordan Hendersoni ja Jack Wishere'i.

18-aastane Rashford on just üks neist meestest, kes on hetkel koondisesse pääsemise piiril. «Ta peab koha eest võitlema ja konkurents on tugev,» ütles Hodgson. Peatreener vihjas, et Rashford saab kindlasti kontrollmängudes võimaluse oma oskusi näidata. Noor ründaja lõi Tänavu Manchester Unitedi eest 16 mängus 7 väravat.

Väravavahid: Joe Hart, Fraser Forster, Tom Heaton.

Kaitsjad: Kyle Walker, Nathaniel Clyne, John Stones, Gary Cahill, Chris Smalling, Ryan Bertrand, Danny Rose.

Poolkaitsjad: Eric Dier, Jack Wilshere, Fabian Delph, James Milner, Adam Lallana, Jordan Henderson, Dele Alli, Raheem Sterling, Ross Barkley, Andros Townsend, Danny Drinkwater

Ründajad: Wayne Rooney (kapten), Daniel Sturridge, Harry Kane, Jamie Vardy, Marcus Rashford

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles