Solvunud Liverpooli jalgpallur jäeti EM-koondisest välja

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
(FILES) This file photo taken on April 20, 2016 shows Liverpool's French defender Mamadou Sakho (R) celebrating with Liverpool's Croatian defender Dejan Lovren after scoring during the English Premier League football match between Liverpool and Everton at Anfield in Liverpool, north west England.
Liverpool defender Mamadou Sakho was on Thursday provisionally suspended for 30 days after failing a drugs test, European football's governing body UEFA announced on April 28, 2016. The France international reportedly tested positive for a fat burner after Liverpool's 1-1 draw against Manchester United in the Europa League on March 17.
 / AFP PHOTO / PAUL ELLIS
(FILES) This file photo taken on April 20, 2016 shows Liverpool's French defender Mamadou Sakho (R) celebrating with Liverpool's Croatian defender Dejan Lovren after scoring during the English Premier League football match between Liverpool and Everton at Anfield in Liverpool, north west England. Liverpool defender Mamadou Sakho was on Thursday provisionally suspended for 30 days after failing a drugs test, European football's governing body UEFA announced on April 28, 2016. The France international reportedly tested positive for a fat burner after Liverpool's 1-1 draw against Manchester United in the Europa League on March 17. / AFP PHOTO / PAUL ELLIS Foto: PAUL ELLIS/AFP

Horvaatia jalgpallikoondise peatreener teatas esialgse 27-mehelise EM-koondise, kust on puudu aga teravaid sõnu loopinud Liverpooli keskkaitsja Dejan Lovren.

«Nimetatud mängijad on parimad, kes meil saada on. Mängida rahvuskoondise eest nõuab head vormi ning täielikku pühendumist. Me tahame oma riietusruumis hoida mõnusat atmosfääri,» rääkis Horvaatia juhendaja Ante Cacic.

Eelmisel kuul ütles Liverpoolis mängiv Lovren, et sõidab EMile vaid ühel tingimusel. «Ma olen valmis EMile minema, kui olen mängudes algkoosseisus, vastasel korral jätan tulemata,» sõnas ta.

Lovreni solvumise põhjustas viimane koondise mäng, kus mees saadeti pingi pealt sooja tegema, kuid ta unustati sinna ära. «Olin terve kohtumise valmis sekkuma ning mulle lubati mänguaega, kuid ma ei saanudki võimalust.»

Horvaatia koondise lootsi sõnul pole ta Lovreni täiesti maha kandnud. «Kui Lovren mõistab, et ta peab olema meeskonnamängija, siis ootan teda tagasi. Ta ei tohi meeskonnale ja abipersonalile ülalt alla vaadata.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles