Galerii: Kalev/Cramo rebis avamängus Rocki kaitse ribadeks

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna algas korvpalli Eesti meistriliiga finaalseeria, kui BC Kalev/Cramo alistas kodusaalis Tartu Ülikool/Rocki 97:78. Nelja võiduni peetava seeria järgmine kohtumine peetakse kolmapäeval samuti Saku suurhallis.

Kalev haaras kerge initsiatiivi juba avaveerandil, aga siis pandi sisse järgmine käik ja võideti esimene poolaeg 51:41. Seejärel suurendati edu veelgi ja neljandal veerandajal mindi parimal juhul ette 26 punktiga. Kalevlaste resultatiivseim oli 17 punktiga Morris Curry, Rockile tõi 16 punkti Evaldas Žabas.

Enne mängu: Põhiturniiri võitja Kalev/Cramo seljatas teel finaali Valga-Valka ning Rapla Avise. Rocki pidi finaali pääsemiseks jagu saama TTÜst ning TLÜ/Kalevist.

Rock ja Kalev/Cramo on tänavu omavahel vastamisi läinud viiel korral ning kõik võidud on võtnud pealinnaklubi. 

Rocki poolelt on vigastusega väljas Timo Eichfuss. Kalev/Cramost oli enne finaale vigastustega probleeme nii Mario Delašil kui Sten-Timmu Sokul, kuid tänaseks peaksid mõlemad mehed terved olema. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles