ManU fänni purunenud unistus sai väärilise lohutuse

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ManU fänn Moses
ManU fänn Moses Foto: twitter

Pühapäeval oma elu ühele unistusele lähedal olnud Sierra Leone jalgpallisõber Moses langes pisaratesse, kui sai teada, et Manchester Unitedi ja Bournemouthi mäng jääb ära. Pea 5000 läbitud kilomeetrit oma unistuste mängu nägemiseks ei läinud aga täiesti tühja – mehele pakuti lohutuseks võimalust vaadata Wembleyl FA cupi finaali.

Manchester Unitedi fännigrupp lubas Mosesele osta uue tagasilennupileti ning karikafinaali pääsme. «Ma nutsin, kui Unitedi mäng ära jäi. Inimesid tulid minu juurde ja kallistasid mind. See pidi olema minu esimene Unitedi mäng, mida oma silmaga vaatan,» rääkis Moses.

Mosesele kingituse teinud fännigrupeeringu aseesimehe sõnul oli sellise otsuse tegemine lihtne. «Kuigi tema unistus oli Old Traffordil Unitedit mängimas näha, loodame, et ka karikafinaal lohutab teda. Olla nii lähedal ja samas nii kaugel, et täita oma unistus, ning mitte teada, millal uus võimalus avaneb,» mõtiskles ta Mosese juhtumi üle.

Manchester United andis teada, et ostab pühapäevasele mängule müüdud piletid tagasi ning lubab kõik piletit omanud fännid teisipäeval toimuvale uuesti korraldatud mängule tasuta sisse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles