Pärn stardib Portugali MM-rallil uue kaardilugejaga

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Pärn
Sander Pärn Foto: Scanpix Baltics

Sellel aastal DMACK Trophy Team meeskonnas, mille autod valmistab ette M-Sport, autoralli MM-sarjas osalev Sander Pärn stardib sellel nädalavahetusel Portugali MM-rallil uue kaardilugeja Martin Järveojaga.

Eesti ühe kogenuima kaardilugeja Järveojaga löödi käed tänavuseks hooajaks. Võimalus Martiniga WRC 2 klassis sõita avanes, kui Karl Kruuda, kellele Martin seni kaarti on lugenud, otsustas sellel aastal autoralli MM-sarjas mitte osaleda. 

Karl Kruuda aitab Sanderit ja Martinit MM-rallide ajal. Kogu tiimi üks ja ühene eesmärk on näidata oma teisel hooajal autoralli MM-sarjas WRC 2 klassis võimalikult head ja stabiilset kiirust. Hooaega alustas Sander Pärn koos James Morganiga Rootsi MM-rallil, kokku on kavas lisaks Rootsile veel Portugal, Sardiinia, Poola, Soome, Saksamaa ja Hispaania MM-etapid.

Nädalavahetusel tehti Markko Märtini meeskonnaga MM-Motorsport korralik testi-ja treeningupäev, kus läbiti Ford Fiesta R5 autoga pea 90 testikilomeetrit ja nüüd on Sander ja Martin juba Portugalis, kus tehti samuti üks ralli eelne testipäev. Kuula ja vaata, mida rääkisid Sander ja Martin Lõuna-Eesti testipäeval nii kaardilugeja vahetuse, eesti keelse rajalegendi kui eesootava Portugali ralli kohta.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles