Golden State Warriors pidi konverentsi finaali avamängus leppima kaotusega

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Durant (paremal).
Kevin Durant (paremal). Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA läänekonverentsi poolfinaalis mõnevõrra üllatuslikult San Antonio Spursi alistanud Oklahoma City Thunder jätkas hea hooga ka konverentsi finaalis, kui avamängus alistati võõrsil põhihooaja võitja ja tiitlikaitsja Golden State Warriors. Thunderi võidunumbriteks olid 108:102.

Thunder pani enda võidule aluse hea teise poolajaga, kui kolmas veerandaeg võideti 38:28 ning neljas veerandaeg 23:14. Võitjate ridades hoolitsesid skoori eest peamiselt taas meeskonna liidrid Russell Westbrook ja Kevin Durant, kellest esimese arvele jäi 27 ning teisele 26 silma. Lisaks andis Westbrook 12 resultatiivset söötu ja Duranti kontole jäi veel 10 lauapalli.

Hea esituse tegi Thunderi poolel ka 22-aastane Uus-Meremaalt pärit keskmängija Steven Adams, kes tõi 16 punkti ja võttis 12 lauapalli. Serge Ibaka lisas veel 11 punkti ja 11 lauapalli.

Warriorsi edukamad olid Stephen Curry 26, Klay Thompson 25 ja Draymond Green 23 punktiga.

Seeria teine kohtumine peetakse kolmapäeval taas Golden State’i koduväljakul. Idakonverentsi finaalis kohtuvad Cleveland Cavaliers ja Toronto Raptors.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles