ManU dilemma: van Gaal või de Gea?

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David de Gea (vasakul) ja Louis van Gaal.
David de Gea (vasakul) ja Louis van Gaal. Foto: SCANPIX

Suurbritannia meedias on pikalt arutletud, kas Manchester Unitedi jalgpalliklubi peatreenerina jätkab ka järgmisel aastal Louis van Gaal. Esmalt oldi arvamusel, et van Gaal lahkub ja teda asendab Jose Mourinho. Viimasel ajal on taas rohkem avaldatud arvamust, et van Gaal jääb siiski ametisse. Sportsmaili teatel ei ole asjade selline kulg meeltmööda aga tiimi väravavahile David de Geale.

De Gea oli juba eelmisel suvel lähedal Madridi Realiga liitumisele, kuid viimasel hetkel jäi tehing siiski katki. Nüüd olevat de Gea teada andnud, et ta soovib ikkagi Realiga liituda ning Unitedi ridadesse on ta valmis jääma vaid juhul kui van Gaal lahkub.

Eurospordi teatel on mitmed ManU mängumehed van Gaaliga rahulolematud, kuid ka de Gea nõudmistel ei pruugi nii suurt võimu olla. Nimelt pole Realil praeguses seisus nii hädasti uut väravavahti enam tarvis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles