Vanameisterid Schweinsteiger ja Podolski Saksamaa koondises

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bastian Schweinsteiger MM-tiitliga.
Bastian Schweinsteiger MM-tiitliga. Foto: SCANPIX

Saksamaa jalgpallikoondise peatreener Joachim Löw avaldas esialgse koosseisu mängijatest, kelle seast valitakse lõpuks 23 meest, kes sõidavad suvel EM-finaalturniirile.

Esialgses nimekirjas on ka Manchester Unitedi poolkaitsja Bastian Schweinsteiger, kes käis viimati väljakul 20. märtsil ja on osalenud 13 Premier League’i kohtumises. Lisaks on esialgses koosseisus ka vanameister Lukas Podolski.

Saksamaa koondise esialgses nimekirjas on 27 meest ehk lõplikut valikut tehes tuleb nimetatutest välja jätta neli meest.

Saksamaa koondis:

Väravavahid: Manuel Neuer (Müncheni Bayern), Bernd Leno (Bayer Leverkusen), Marc-Andre ter Stegen (FC Barcelona)

Kaitsjad: Jerome Boateng (Müncheni Bayern), Mats Hummels (Borussia Dortmund), Emre Can (Liverpool), Jonas Hector (Köln), Benedikt Howedes (Schalke), Shkodran Mustafi (Valencia), Sebastian Rudy (Hoffenheim), Antonio Rudiger (AS Roma)

Poolkaitsjad: Mario Gotze (Müncheni Bayern), Mesut Özil (Arsenal), Sami Khedira (Juventus), Toni Kroos (Real Madrid), Karim Bellarabi (Bayer Leverkusen), Julian Brandt (Bayer Leverkusen), Julian Draxler (Wolfsburg), Joshua Kimmich (Müncheni Bayern), Bastian Schweinsteiger (Manchester United), Julian Weigl (Borussia Dortmund)

Ründajad: Thomas Müller (Müncheni Bayern), Andre Schurrle (Wolfsburg), Lukas Podolski (Galatasaray), Mario Gomez (Besiktas), Marco Reus (Borussia Dortmund), Leroy Sane (Schalke).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles