Sander Pärn pärast testi Portugalis: oleme ralliks valmis

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Pärn Portugalis.
Sander Pärn Portugalis. Foto: Erakogu

Esmaspäeval tegid Portugali MM-ralliks valmistuvad WRC2 klassi sõitjad rallieelse testi. M-Sport meeskonna Ford Fiesta R5 autoga DMACK Trophy Team'i all sõitvad Sander Pärn ja Martin Järveoja jäid enne hooaja esimest kruusarallit testiga rahule. 

«Tänane test oli hea. Proovisime erinevaid seadistusi ja kahte erinevat DMACK rehvisegu. Saime siit vajaliku info ja oleme Portugali MM-ralliks valmis,» rääkis Sander Pärn pärast esmaspäevast testi-ja treeningpäeva Portugalis.

Portugali MM-ralli rajaga tutvumine algab teisipäeval, neljapäeval on ralli avamine Guimarães'is ja sõidetakse üks publikukatse. Reedel on kavas kaheksa, laupäeval kuus ja pühapäeval neli kiiruskatset. Kokku on katseid 19 ja katsekilomeetreid koguneb 368. Portugali MM-ralli liikus eelmisel aastal tagasi põhja poole ja ka sellel aastal on ralli keskuseks Portost põhja poole jääv Matosinhos. Pühapäevaste katsete hulgas on kahel korral Portugali ralli klassiku, Fafe kiiruskatse läbimine, teisel korral on tegu ralli viimase ja Power Stage katsega. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles