Jäähoki MM: Valgevene võitis ellujäämismängu kõrgema divisjoni koha nimel

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Läti vs Norra.
Läti vs Norra. Foto: SCANPIX

Jäähoki MMil peeti täna lõunal kaks kohtumist, milles veerandfinaliste enam ei otsustatud, kuid Valgevene suutis võidu võtta ellujäämismängus Prantsusmaa vastu ja kindlustada koha kõrgemas divisjonis.

Kõik neli võistkonda - Läti, Norra, Prantsusmaa ja Valgevene - olid juba enne tänast veerandfinaalidest välja jäänud. Lätlased kaotasid alagrupi viimases mängus 1:3 Norrale, Valgevene oli omakorda 3:0 parem Prantsusmaast.

Nii lõpetasid norralased A-alagrupi viienda kohaga, Läti sai seitsmenda koha. B-alagrupis sai Prantsusmaa seitsmenda koha ja Valgevene lõpetas turniiri alagrupi kuuenda kohaga. Tänane võit tähendas aga valgevenelastele seda, et kuna pääseti alagrupi viimasest kohast, kus enne tänast mängu oldi, kindlustati endale koht kõrgemas divisjonis. B-alagrupist kukkus madalamale Ungari, A-alagrupist omakorda Kasahstan.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles