Kruglov videointervjuus: oli emotsionaalselt raske mäng

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

FC Infoneti äärekaitsja Dmitri Kruglov lausus pärast 2:1 võiduga lõppenud liigamängu Narva Transi vastu, et pärast laupäeval Levadia alistamist oli meeskonnal raske end taas kokku võtta, kuid sellega saadi edukalt hakkama.

«Oli emotsiooni poolest väga raske mäng. Meil oli raske mäng kaks päeva tagasi Levadia vastu ja meeskond läks emotsionaalselt natuke tühjaks. Pidime leidma mingit ressurssi, et see mäng ära võtta. Poisid olid täna väga tublid, kahjuks punane kaart natuke rikkus tuju, aga mis teha – see on jalgpall,» sõnas Kruglov.

«Olime valmis, et mäng on raske. Narva mängib väga korralikult, kõik liidrid võivad punkte kaotada nii Narvas kui ka nende vastu kodus mängides. Mulle Narva väga meeldib, see, kuidas nad mängivad. Sirgjooneliselt mängivad nad kaotusseisus, aga muidu katsuvad mängida jalgpalli,» tunnustas Kruglov ka vastasmeeskonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles