Varrak: oleksin loll, kui andnuks kaotusseisus alla

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Alar Varrak, kelle juhendatav Kalev/Cramo asus Eesti korvpalli meistriliiga finaalseeriat 2:0 TÜ/Rocki ees juhtima, tunnustas pärast mängu vastasied võitlusliku mängu eest.

«Sellist võitluslikkust ja maksimaalse tahtejõuga mängimist oli täna mõlemalt poolt. Mitte midagi halvasti Tartu kohta, aga neil jäi esimene mäng sellest puudu. Tänane mäng oli finaalivääriline. Et selliseid mänge oleks rohkem,» soovis Varrak pressikonverentsil.

«Terve mäng oli närviline. Sellistes mängudes on kindlasti ka õnnefaktor juures, aga võitlisliku mängu suutsime ikkagi enda kasuks pöörata. Ei hakka emotsiooni pealt analüüsima, mis meile täpsemalt võidu tõi.»

«Tänapäeva korvpallis ei ole viimased kümme aastat kümnepunktiline vahe mingi suur eduseis. Tihtipeale on sellise vahe tagasimängimine minuti-kahe küsimus. Oleksin olnud eriti loll, kui oleksin kaotusseisus alla andnud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles