Video: valitsev NBA meister näitas muskleid ja viigistas seeria

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stephen Curry (30) on üle mängimas Steven Adamsit.
Stephen Curry (30) on üle mängimas Steven Adamsit. Foto: Kyle Terada/USA Today Sports

Valitsev korvpalliliiga NBA meister Golden State Warriors näitas läänekonverentsi  finaalseeria teises mängus Oklahoma City Thunderi vastu võimu. Kui esimene kohtumine kaotati koduplatsil 102:108, siis täna rõõmustati fänne 118:91 võiduga. Nelja võiduni peetav seeria on nüüd viigis 1:1, kaks järgmist matši peetakse Oklahoma Citys.

Warriors haaras initsiatiivi juba esimesel poolajal, aga teise veerandaja lõpuminutiteks suutis Thunder järgi tulla ja seisu 49:49 peale viigistada. Seejärel läks hoogu teist aastat järjest põhihooaja kõige väärtuslikumaks mängijaks valitud Warriorsi mängujuht Stephen Curry, kes tõi teise poolaja algul kiirelt 15 punkti, aidates kodumeeskonna 20 punktiga juhtima. Thunder seda vahet enam tagasi ei teinud ja lõpuminutitel said platsil viibida juba pingimhehed.

Curry oli lõpuks Warriorsi resultatiivseim 28 punktiga, Klay Thompson lisas 15 ja Andre Iguodala 14 punkti. Thunderile tõi Kevin Durant 29 punkti, Russell Westbrook viskas 16 silma ning jagas kaaslastele 12 resultatiivset söötu.

Idakonverentsi finaalis mängivad Cleveland Cavaliers ja Toronto Raptors, seda seeriat juhib Cavaliers 1:0.

Andre Iguodala kaunis korv teise veerandaja lõpus:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles