Purje vigastuse tõttu liitub vutikoondisega Raudsepp

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andreas Raudsepp (mustas)
Andreas Raudsepp (mustas) Foto: Stanislav Moškov/Õhtuleht

Eesti jalgpallikoondise koosseisus toimus üks muudatus, kui vigastatud Ats Purjet asendab Andreas Raudsepp.

Nõmme Kalju FC ründaja Purje lõi koduklubi eest teisipäevases 3:0 võidumängus Pärnu Linnameeskonna üle ka kohtumise esimese värava 37. minutil, kuid põrkus koheselt õnnetult kokku vastase väravavavahiga ning vahetati neli minutit hiljem ka välja.

Poolkaitsja Andreas Raudsepp käis viimati väljakul samuti teisipäeval, kui aitas Tallinna FC Levadial võõrsil 4:0 alistada Rakvere JK Tarva. Raudsepp on koondist esindanud neljas kohtumises, tänavu kuulus ta maavõistlustes nii Rootsi kui ka Norraga rahvusesinduse algkoosseisu.

Mai lõpus kogunevat koondist ootab 29. mail võõrsil ees Balti turniiri avakohtumine Leedu vastu. 1. juunil võõrustame Joel Lindpere lahkumismängus Andorrat ning 4. juunil on A. Le Coq Arenal Balti turniiri viimases mängus meie vastaseks Läti. 8. juunil kohtub koondis võõrsil Portugaliga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles