Markvardt parandas Londonis juunioride rekordit ligi sekundiga

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margaret Markvardt.
Margaret Markvardt. Foto: Eesti Ujumisliidu Facebook

Margaret Markvardt parandas Londonis peetavate Euroopa meistrivõistluste neljandal päeval 100 meetri liblikujumise Eesti juunioride rekordit. Markvardt läbis distantsi ajaga 1.01,40, mis andis talle kokkuvõttes 33. koha.

«Tunnen ennast päris hästi, ikkagi isiklik ja juunioride rekord,» sõnas Markvardt Eesti ujumisliidu Facebooki lehele. «Kartsin küll natuke, et alustasin liiga kiiresti, kuid tegelikult distantsi esimene pool õnnestus päris hästi,» lisas ta.

«Viimased 25 meetrit olid rasked ja tehnika lagunes veidi ära, kuid kokkuvõttes jään rahule. Tegemist oli selle EM-i kõige rahulikuma stardiga, tundsin ennast igati hästi.» Ka varasemalt kuulus juunioride rekord Markvardti nimele - vana aeg 1.02,23.

Maria Romanjuk läbis 200 meetri rinnuliujumise ajaga 2.31,55, mis andis kokkuvõttes 24. koha.

Meeste 100 meetri vabaujumises oli stardis 3 eestlast. Pjotr Degtjarjov läbis distantsi 50,86-ga ja oli kokkuvõttes 64. Kregor Zirk (51,11) näitas 69. ja Andri Aedma (51,44) 75. aega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles