Vormel-1 sarja Monaco etapi jätkumine sattus tõsisesse ohtu

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Monaco GP.
Monaco GP. Foto: SCANPIX

Kohalik kinnisvaraarendus on pannud ohtu võimaluse, et vormel-1 sari saab ka tulevikus Monaco tänavatel toimuda.

Portaal f1today.net teatas, et Caroli Grupi nimeline kinnisvaraarenduse firma plaanib rajada Monaco sadama lähedale uue piirkonna, kuhu ehitatakse poed, restoranid ja muuseumid. Monaco F1 etapi korraldaja Michel Boeri sõnul ei saa kohalik autospordiliit (ACM) pikemalt kommenteerida kinnisvaraarenduse plaane, kuid ta andis tõsise hoiatuse, et kõnealuse projekti elluviimine tähendaks F1 etapi lõppu.

«ACMil pole võimalust kommenteerida valitsuse otsuseid, mis puudutavad linnakeskkonda, majandust ja kohalikku kultuuri, kuid võin hoiatada selle projekti kahjulikest tagajärgedest, mis puudutavad vormel-1 võidusõitu ja üldse kõiki mootorispordi üritusi Monacos,» rääkis Boeri. «Härra Caroli projekt - kui see õnnestub - tähendaks automaatselt vormel-1 sarja siinse kihutamise lõppemist, seda võin ma garanteerida,» lisas etapi korraldaja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles