Kirpu ja Novosjolov näitasid MK-etapi alagrupiturniiril head minekut

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erika Kirpu.
Erika Kirpu. Foto: Mihkel Maripuu

Itaalias Legnanos peetaval naiste vehklemise MK-etapil on põhiturniirile jõudnud Irina Embrich, Katrina Lehis ja Erika Kirpu.

Embrich ja Lehis tagasid pääsme 64 parema sekka tänu kõrgele asetusele maailma edetabelis. Kirpu võitles endale koha põhiturniirile välja läbi alagrupiturniiri. Kirpu teenis alagrupiturniiril viis võitu ja sai ühe kaotuse.

Kehvemini läks Kristina Kuusel ja Julia Beljajeval – mõlemad teenisid kuuest matšist vaid ühe võidu ning põhiturniirile ei jõudnud. Põhiturniirile ei jõudnud ka Nelli Paju.

Mehed võistlevad samal ajal Pariisis MK-etapil ning alagrupis näitas head minekut kahekordne maailmameister Nikolai Novosjolov, kes alistas kõik vastased. Lisaks Novosjolovile jõudis põhiturniirile ka Marno Allika. Jüri Salm põhiturniirile ei pääsenud.

Novosjolov (22. asetus) läheb põhiturniiril vastamisi ungarlase Andras Redliga (43. asetus) ning Allika teise asetusega itaallase Enrico Garozzoga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles