TLÜ/Kalevi peatreener neljandast kohast: tugevamal meeskonnal oli rohkem õnne

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalle Klandorf (vasakul).
Kalle Klandorf (vasakul). Foto: Liis Treimann

TLÜ/Kalevi korvpallimeeskond pidi tänases pronksiseeria neljandas kohtumises vastu võtma 76:79 kaotuse Rapla meeskonnalt ja leppis neljandate kohtadega. Tallinna meeskonna peatreener Kalle Klandorf tunnistas, et midagi jäi tema meestel täna natuke puudu.

«Me ei saanud ühte meest kinni (Maurice Kempi- toim.) ja esimesel poolajal oli meie lauavõitlus ikka olematu. Teisel poolajal sai juba mängitud küll, aga tugevamal meeskonnal oli täna rohkem õnne,» nentis Klandorf.

«Seeria oli tegelikult tasavägisem kui seis 3:1 näitab,» lisas Klandorf, kes aga ütles, et kokkuvõttes võib hooajaga rahule jääda. «Oli hea hooaeg. Mitte kõige parem, aga hea. Karikasarjas olime kolmandad, põhiturniiril kolmandad ja siin jäime nibin-nabin alla,» rääkis Kalevi loots, kes jättis otsad lahtiseks selles osas, kas ta ka järgmisel aastal meeskonna peatreenerina jätkab. «Minu jaoks algab iga hooaeg juulis ja siis otsustan, kas tahan jätkata. Praegu on väga vajalik puhkuse aeg,» selgitas Klandorf.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles