Ojamaa skooris kaotusmängus

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrik Ojamaa (vasakul) kohtumises Salzburgi vastu
Henrik Ojamaa (vasakul) kohtumises Salzburgi vastu Foto: Innsbrucki Wacker

Eesti jalgpalluri Henrik Ojamaa koduklubi Innsbrucki Wacker sai Austria esiliigas kirja kaotuse, kui võõrsil jäädi tulemusega 2:5 alla Klagenfurti Austriale.

Põnevas mängus oli Wacker sees kuni päris lõpuni, kuid meeleheitlikult viigiväravat otsides jäeti tähelepanuta kaitsemäng ning kodumeeskond Klagenfurt realiseeris üleminutitel ära kaks kiirrünnakut, vormistades lõppseisuks oma kolmeväravalise võidu, vahendas Soccernet.ee.

Küllaltki palju oli aktsioonis ka 90 minutit kirja saanud Henrik Ojamaa. Mängu lõppfaasis sai üks vastane eestlase mahavõtmise eest hoiatuskaardi, enim jääb aga Ojamaale meelde kindlasti tema 65. minutil löödud värav, mis kaotusseisu 2:3-le vähendas - ründaja all tegutsenud Ojamaa sai kiirel rünnakul hea söödu Alexander Grundlerilt ning vajutas palli 15 meetri kauguselt väravavahile püüdmatult tagumisse nurka.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles