Eesti ragbikoondis võitleb kõrgema divisjoni koha eest Slovakkiaga

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Ragbikoondis.
Eesti Ragbikoondis. Foto: Liis Treimann

Täna kell 15.00 algab Tallinna Kalevi keskstaadionil eepiline mõõduvõtt kahe võrdse ragbikoondise – Eesti ja Slovakkia – vahel. Mängu võitja teenib koha kõrgemas divisjonis, kus vastasteks on teiste hulgas ka näiteks Soome ja Norra.

Kolmapäeval alanud Euroopa Rahvaste Karika 3. divisjoni turniiril astusid võitlusse rahvusmeeskonnad Slovakkiast, Montenegrost ja Valgevenest. Eesti koondise kapten Kullar Veersalu ütles, et meeskond on pärast kolmapäevast võitu Montenegro üle äärmiselt motiveeritud ja valmis astuma väljakul vastu Slovakkiale.

«Oleme tänase mängu suhtes ootusärevust täis. Meestel on hirmus tahtmine näidata ennast veelgi paremast küljest ning kasutada ära kodustaadioni eelis ja võit koju tuua,» ütles koondise kapten. Veersalu peab kõiki turniiril osalevaid meeskondi väga tugevaks ja võrdseks.

Slovakkia puhul arvab koondise kapten, et ka nemad parandavad oma mänge ja teevad korrektuure. «Me oleme vaadanud kordusest läbi nii oma nädala keskpaiga mängu kui vastaste mängu. Omad vead on meil selged ning lapime mänguks kinni ka need vähesed augud kaitses ja paneme rünnakule jõudu juurde. Aga ma usun, et võidab see, kellel on nii füüsis kui vaim paremini ettevalmistunud,» lisas Veersalu.

Koondise kapten lisas, et Eesti koondise salarelvaks tänases mängus on kõik 15 väljakule jooksvat meest ning loomulikult publik, kes eelmises mängus aitas palju kaasa. Euroopa Rahvaste Karika 3. divisjoni võistlus toimub kord aastas ühes osalejariigis ning võistluse võitja tõuseb automaatselt kõrgemasse divisjoni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles