Sappinen: meile sobiks iga kord mängida 120 minutit

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rauno Sappinen (paremalt kolmas) karikavõitu tähistamas.
Rauno Sappinen (paremalt kolmas) karikavõitu tähistamas. Foto: Liis Treimann

FC Flora jalgpalliklubi krooniti seitsmendat korda Eesti karikavõitjaks, kui finaalis alistati lisaaja järel 3:0 Sillamäe Kalev. Kohtumise avavärava löönud Rauno Sappinen tunnistas hiljem, et nende meeskonnale ehk sobikski iga kohtumine mängida 120 minutit.

Floral on tänavu olnud Eesti liigas väravate löömisega raskusi ning liigas hoitakse alles neljandat positsiooni. «Emotsionaalselt oli see võit meie jaoks väga tähtis. Siit saadud positiivne emotsioon aitab meid ka Eesti liigas,» tunnistas Sappinen. «Meile sobiks väga hästi, kui kõik mängud oleksid 120 minutit. Füüsiliselt on meeskond väga tugev. Lihtsalt pole õnnestunud olukordi ära realiseerida.»

Sappinen ise sai Flora särgis karika pea kohale tõsta teistkordselt. «Minu jaoks on seekordne kindlasti tähtsam, kuna mängin võrreldes eelmise korraga meeskonnas nüüd suuremat rolli,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles