Galerii: Eesti alistas Taani ning mängib alagrupi võidu peale

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Audentese spordihoones toimuval EM-finaalturniiri esimese valikringi turniiril jätkasid nii Eesti kui Rootsi rahvusnaiskonnad puhaste paberitega ja mängivad homme alagrupi esikohale. Tänases matšis ei andnud eestlannad Taanile mingit lootust ja võitsid 3:0 (25:13, 25:17, 25:17). 

«Täna oli juba soliidsem esitus kui eile Luksemburgi vastu. Kindlasti saame aga veel igalt poolt juurde panna. Rootsi näol on meil vastas veidi kõrgem blokk ja tugevam võistkond kui Taani. Usun, et otsustavaks saab see, kellel on rohkem jõudu ja parem vastuvõtt ning oskus targemini mängida,» rääkis Volley.ee vahendusel Anu Ennok. 

Eestlannade peatreener Marko Mett ei olnud kindlalt tulnud võitu siiski nõus kergeks nimetama. «Ükski mäng ei ole kerge. Suutsime ära neutraliseerida vastaste kaks põhijõudu ja olime hästi keskendunud,» tõi ta välja edu põhjuseid.

«See oli võistkonna võit. Tehtud vahetused näitasid, et meil ei ole ainult seitse mängijat vaid 14 ja kõik nad suudavad sekkuda ja oma panuse anda. See on väga positiivne,» lausus peatreener. Samas andis ta märku, et parandamisruumi on veel küll ja üks põhiküsimusi on, kuidas saada paremini klappima sidemängijate koostöö Anna Kajalinaga, kes sai täna vaid kolm tõstet.

Rünnakul oli Eesti täna üle 48:27, vastuvõtul 46:28. Naiskonna parimana tõi Polina Bratuhhina-Pitou 16 punkti, kapten Julija Mõnnakmäe arvele jäi seitse silma. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles