Pronksimeeskonna ehitus algab otsast

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Kuusmaa (paremal).
Aivar Kuusmaa (paremal). Foto: Liis Treimann

Teist hooaega järjest koduse korvpalliliiga pronksi võitnud Rapla Avise meeskonna peatreener Aivar Kuusmaa teab, et nii nagu möödunud suvel, ootab teda taas ees meeskonna sisuliselt nullist ülesehitamine. Väikeklubil pole lihtsalt sellised võimalusi, mis lubaksid medalivõiduni küündinud meeskonda muutmata kujul säilitada või mängijate tugevat täiendust juurde hankida.

«Lähen esmaspäeval tööle selle mõttega, et teha asju paremini. Kui tahame teha tugevamat meeskonda, peame suutma hoida praeguseid mängijaid ja mõistagi ka sisemiselt arenema,» lausus Rapla klubi tegevjuht Jaak Karp. «Kindlasti peavad meeskonnas olema ka head välismaalased.»

Raplale kaks järjestikust pronksi meisterdanud Kuusmaal endal jagub lepingut veel üheks hooajaks. Kes mängijatest jätkavad, ei osanud peatreener kaks päeva pärast pronksiseeria lõppu ütelda. Küll aga andis ta mõista, et vaevalt näeb tuleval hooajal Rapla särgis tänavu meeskonna edusse väga kaaluka panuse andnud Maurice Kempi, Devin Brooksi ja Thomas van der Marsi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles