Martin Loo sai Saksamaa MK-etapil kõrge 11. koha

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Loo.
Martin Loo. Foto: Erakogu

Saksamaal Albstadtis peetud maastikurataste MK-sarja teisel etapil sai Martin Loo kõrge 11. koha, mis on tema läbi aegade parim MK-etapi tulemus.

Etapi finiš kujunes põnevaks, kus viimasel sirgel olid vastamisi šveitslane Nino Schurter ja prantslane Julien Absalon. Fotofiniš näitas šveitslase võitu ja Absalon jäi teiseks, mõlema ajaks märgiti 1:28.38. Kolmandale kohale jäi prantslane Maxime Marotte ajaga 1:29.33. Loo kaotas võitjale 3 minutit 34 sekundit.

«Kohe stardi järgselt läksid lenksud ühe kaasvõistlejaga sõlme ja pidin natuke järgi andma, et mitte kukkuda. Selle aasta stardiring oli palju paremini tehtud kui varasematel aastatel ja sõitjate vahel ei tekkinud kohe suuri vahesid. Järgnenud seitsme ringiga tõusin järjest ettepoole,» kommenteeris Loo.

«Enesetunne oli väga hea ja suutsin iga järgneva ringi eelmisest kiiremini sõita. Viimase ringi lõpus tundus, et top 10 on täna võimalik, 9. ja 10. koht olid väga lähedal,» lisas Loo. «Enne asfaldi S-kurvi läksin meetreid võitma, sest seal oli vaid finišisirge jäänud, aga panin külili. Püsti saades olid juba kaks hispaanlast läinud.»

Stardis oli täna 148 ratturit. Järgmisel pühapäeval osaleb Loo Prantsusmaal toimuval MK-etapil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles