Tänak Portugali rallist: uute rehvide võimekus jäi tõestamata

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak Portugali rallil.
Ott Tänak Portugali rallil. Foto: Timo Anis

DMACKi rallivõistkonna juht Dick McCormack lausus, et jääb nädalavahetusel peetud Portugali ralliga väga rahule – hoolimata sellest, et Ott Tänak oli sunnitud juba ralli viiendal kiiruskatsel teelt väljasõidu tõttu katkestama ning finišisse ei jõudnud ka WRC2-klassis osalenud Sander Pärn. Marius Aasen tõi siiski tiimile WRC2-klassis poodiumikoha.

«Me ei saanud küll soovitud lõpptulemusi, kuid meie uued rehvid näitasid nii WRC- kui ka R5-autode all end väga julgustavast küljest. Olen kindel, et suudame ülejäänud hooaja jooksul sama tempot hoida,» sõnas McCormack.

«Olen pettunud, et ei saanud õieti näidata, milleks uute rehvidega võimelised oleme,» lisas Tänak. «Aga usun, et tõestasime – oleme kõvasti edasi liikunud. Nüüd valmistume Sardiiniaks, et näidata rehvide potentsiaali ja tõestada, et meil jagub kiirust võitlemaks järgmistel kruusarallidel poodiumikohtade eest.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles