Nõmme Kalju naiskond mängib Itaalias Euroopa tippudega

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme Kalju naiskond.
Nõmme Kalju naiskond. Foto: Nõmme Kalju pressiteenistus

Nõmme Kalju naiskond alustab Itaalias Catanias toimuvaid Euro Winners Cup mänge eesoleval teisipäeval, kus kolmel päeval järjest kohtutakse Euroopa tippnaiskondadega.

«Oli varem teada, et vastased on väga heal tasemel ja mängud ei tule kerged, vaid on katsumuseks nii emotsionaalselt kui ka füüsiliselt. Konkureerivad tiimid on kindlasti Euroopa parimate seas,» sõnas Kalju naiskonna mängija Anette Rõõmussaar.

«Eesmärk turniiril on anda enda maksimum ja pakkuda vastastele korralikku võitlust olenemata tulemusest. Kavatseme mängida distsiplineeritult ja organiseeritult ning üllatada sellega vastaseid. Turniir pingelise proovikivina annab kõikidele mängijatele võrratu elamuse ja Eestisse naastes oleme kindlasti kogemuse võrra rikkamad,» lisas ta.

«Sooviksin tänada kõiki, tänu kellele sai teoks Nõmme Kalju naiskonna osalemine siin Itaalias Euro Winners Cupil. Anname endast parima ning võtame igast hetkest siin maksimumi!» tänas naiskonna peatreener Fredo Getulio Aurelio.

Turniiri play-offid peetakse alates 27.-29. mail, kus peetakse kohamängud. Alagrupist pääseb edasi kaks paremat, kokku kaheksa naiskonda, kes mängivad välja kõik esimesed kaheksa kohta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles