Blatt: NBAs tuleb oma staarmängijaga läbi saada

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Blatt ja Lebron James
David Blatt ja Lebron James Foto: GETTY IMAGES NORTH AMERICA/Scanpix

Endine Cleveland Cavaliersi peatreener David Blatt andis näpunäiteid tulevastele NBA treeneritele, toonitades, et oma juhendatava meeskonna parima mängijaga tuleb läbi saada, sest vastasel korral tekivad probleemid.

«Olen õnnelik, et sain juhendada neid mängijaid ning teha koostööd sealse personaliga,» meenutas Blatt NBA aegu. «Treenerina saad ikka aeg-ajalt vastu pead, kuid endasse tuleb uskuda ning mitte alla anda. Euroopas on treenerite roll kõvasti suurem, NBA on aga mängijate shõu,» tõi Blatt välja teada-tuntud hinnangu.

«NBAs on parem mängijatega läbi saada, sest vastasel korral tekivad jamad,» vihjab Blatt sündmusteahelale, mis päädis tema Cavaliersist vallandamisega. Hetkel töötu treener kavatseb uuest hooajast taas mõnda klubi juhendama asuda.

«Ma ei kavatse järgmisel hooajal töötu olla. See ei ole minu loomuses. Järgmist töökohta ma veel ei tea, kuid see võib olla kus iganes,» rääkis mees, kes on treeneritööd teinud nii Venemaal, Iisraelis, Türgis, Kreekas, Itaalias kui ka USAs.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles