Eestlased said motokrossi Euroopa MV regioonietapil kaksikvõidu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jörgen-Matthias Talviku (799) ja Allar Pent (611)
Jörgen-Matthias Talviku (799) ja Allar Pent (611) Foto: Eesti mootorrattaspordi föderatsioon

Jörgen-Matthias Talviku ja Allar Pent said täna Poolas Cieszynis toimunud motokrossi Euroopa meistrivõistluste kirderegiooni etapil klassis 85cc kaksikvõidu.

30kraadises kuumuses toimunud võistluse pidasid eestlased kenasti vastu. Talviku võitis ka eilse kvalifikatsiooni, Pent oli eile kolmas. Tänases esimeses võistlussõidus Talviku kohe alguses kukkus, mis andis Pentile võimaluse liidriks tõusta ja esimesena ka lõpetada. Teises sõidus oli Talviku finišis esimene ning see otsustas ka etapivõidu. Kolmandaks tuli lätlane Patriks Uzuls.

Klassis 65cc võitis Eduards Bidzans (Läti) Kirill Vorobevi (Venemaa) ja Karlis Alberts Reisulise (Läti) ees. Eestlastest oli Norman Erik Linnas 16., Tristan Uiga 22., Romeo Pikand 23., Hugo Nork 24., Richard Paat 26. ja Cris Robin Laul 33.

Noorte klassides 65cc ja 85cc peetakse Euroopa meistrivõistlusi neljas regioonis ning iga piirkonna kümme parimat pääsevad juulis finaalvõistlusele, kus selguvad Euroopa meistrid. Poolas oli Eestist võistlemas 11 noort motokrossisõitjat.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles