Rocki emotsiooni jõud ja Kalevi valus apsakas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rock - Kalev
Rock - Kalev Foto: Kristjan Teedema

Emotsioon on võimas jõud. Nädalavahetusel innustas Tartu Rocki korvpallimeeskonna abitreener Toomas Kandimaa oma U18 vanuseklassi poisse meeletule võitlusele ning tasuks oli Eesti meistritiitel. Eile enne Eesti meistriliiga finaalseeria kolmandat mängu Kalev/Cramoga lubas ta, et sama emotsiooniga tuleb platsile ka Tartu linna au ja uhkuseks peetav Rock. Emotsiooni oli eilses mängus kõvasti ning tasuks said tartlased seeria esimese võidu, Kalev aga koduliigas kogu hooaja esimese kaotuse. 

Rockil oli head emotsiooni hädasti vaja. Seeria teises kohtumises Tallinnas kaotasid nad lõpusekundite heitluses ning juba toona lausus Rocki peatreener Gert Kullamäe, et tegelikult oli see mäng nende oma. Seepärast olnud kahe mängu vahele jäänud päevad rasked kogu meeskonnale.

«Need neli päeva olid väga keerulised, mehed olid endasse tõmbunud ja keskendunud. Nii mängijad kui mina oleksime tahtnud kohe selle kaotatud kohtumise uuesti mängida, see eelmine kohtumine oli puhtalt meie oma, olen selles veendunud. Täna suutsime seda ka väljakul näidata,» sõnas Kullamäe. «Kalev sai ju täna Eesti liiga esimese kaotuse, see teeb eriti rõõmu!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles