Videointervjuu: Tauts ja Voskoboinikov jäid penaltiolukorra üle eriarvamustele

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna Infonet võitis täna kaotusseisu jäädes 2:1 Tartu Tammeka ning asus Premium liiga tabeli liidriks. Mängujärgsetel intervjuudel vastandusid Rasmus Tautsi ja Vladimir Voskoboinikovi hinnangud Tammeka võimaliku penaltisituatsiooni suhtes.

«Minu arvates oli kindel penalti. Kohtunik oli mängijate taga ja ta vist ei näinud väga täpselt olukorda. Minu rakursi alt tundus kindel penalti. Meie mees ei kukkunud nimelt ning mingisugust sukeldumist ei olnud,» arvas täna kohtumise avavärava löönud Tammeka mängija Tauts.

Infoneti ründaja Voskoboinikov ei olnud noore Tammeka mängijaga sugugi nõus. «Olin viie meetri kaugusel ja ütlen, et seal ei olnud absoluutselt midagi. Mõlemad meeskonnad püüdsid kohtunikku mõjutada, aga tema otsus oli täiesti õige.»

Tautsi hinnangul anti mäng käest oma eksimuste tõttu. «Ma arvan, et pigem ei olnud asi selles, et me kehvemalt oleksime mänginud. Inimlikest eksimustest löödi meile kaks väravat ja selle taha mäng läkski.»

Voskoboinikovi hinnangul kaotati juhtvärava järel mängust täielikult kontroll. «Kohtumine oli meie jaoks närviline. Saime rumala värava väravavahi eksimusest. Suutsime end kokku võtta ning võtsime võidu. Ma ei tea, mis meiega pärast eduseisu juhtus. Põhjust rõõmust hõisata ja laua peal tantsida pole.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles