Flora tuli kaotusseisust välja ja naaseb Narvast võiduga

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Eesti meistriliigas alistas Flora võõral väljakul 2:1 Narva Transi. Väravateta lõppenud avapoolaja järel läks Trans Artjon Škinjovi väravast küll juhtima, kuid peagi lükkas tema meeskonnakaaslane Dmitri Prošin palli oma väravasse ja seis oli viigis. Flora võiduvärava lõi Brent Lepistu kohtumise teasel lisaminutil.

POSTIMEHE TELEMÄNG

Narva Trans – FC Flora

Teisipäeval 24. mail kell 18.00 Narvas Kreenholmi staadionil

Flora krooniti laupäeval karikavõitjaks, kuid võidu vormistamiseks kulus 120 minutit ja niigi tiheda graafiku juures see tiitlikaitsja elu ei hõlbustanud. Trans suudeti sel hooajal esimeses omavahelises mängus küll 3:0 alistada, kuid skoor ei peegeldanud mängupildi võrdsust ning näiteks mullu suutis Trans Florat mitmel korral üllatada.

Liigatabelis on Flora pärast eelmises voorus Tammekaga tehtud väravateta viiki liidritest Kaljust ja Levadiast üheksa ning Infonetist kaheksa punkti kaugusel. Väga suurt puhkust ei paku neile ka koondisemängud, sest arvestatav hulk Flora tuumikust on kutsutud A-koondisesse. Seega tuleb enne liigapausi Transi vastu võtta kindlasti kolm punkti, mis aitaksid minimaalselt liidrite kannul püsida, sobivate tulemuste korral neile aga ehk isegi lähemale jõuda.

Viimati kodus Nõmme Kaljult viigipunkti välja võidelnud, ent seejärel võõrsil 1:2 Infonetile kaotanud ja tabelis seitsmendal kohal oleva Transi poolel ei saa kaartide tõttu kaasa teha ründaja Rizvan Umarov, Floral sel põhjusel puudujaid pole.

Transi peatreener Adjam Kuzjajev: «Me jätkame oma tööd ja usume, et edu leiab meid. Kodumänguga kaasnevad alati erinõuded fännide ees. Flora on väga tõsine vastane ning me kõik saame sellest aru.»

Transi poolkaitsja Artjom Škinjov: «Premium liigas suudab iga meeskond üllatada, eriti Flora. Kuigi hetkel ei ole nad tabeliliidrid, on Flora ikkagi mitmekordne liigavõitja. Nagu ikka, valmistume mänguks ette väga tõsiselt ning anname endast kõik, et kodumurul võita.»

Flora peatreener Norbert Hurt: «Meeskond on saanud karikamängust taastuda. Selge on see, et teisipäeval oleme valmis tugevaks mänguks. Kaitsetegevuses tuleb hoida distsipliini ja rünnakul otsustavalt tegutseda. Läheme seda mängu võitma!»

Flora ääreründaja Maksim Gussev: «Narva Trans on tugev vastane, kes üllatab oma kiirrünnakute ning hea kaitseliiniga. Tuleb raske kohtumine, kuid loodame näidata ilusat mängu ja lüüa palju väravaid. Anname endast kõik, et saaksime hea emotsiooniga koondisepausile minna.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles