Galerii: südilt võidelnud Kontaveit tunnistas Williamsi paremust (3)

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Prantsusmaa lahtistel tennisemeistrivõistlustel kaotas Anett Kontaveit avaringis kahes setis ameeriklanna Venus Williamsile. Mõlemas setis vajas Williams kiiret lõppmängu ja sai lõpuks kirja 7:6(5), 7:6(4).

Williams võitis tasavägise mängu jooksul 90 punkti, kui Kontaveidi sama näitaja oli 88. Samas tegi 20-aastane eestlanna kümme lihtviga rohkem kui 35-aastane Williams. Tugeva serviga tuntud ameeriklanna sai kirja neli ässa Kontaveidi ühe vastu.  

Järgmisel nädalal algavale juunioride turniirile on pääsenud Mattias Siimar ja Kenneth Raisma. Siimar peab võistlust alustama kvalifikatsioonist, Raisma pääseb otse põhiturniirile.

Enne mängu:

Naiste edetabelis 82. kohal paiknev Kontaveit ning Williams (WTA 11.) on omavahel kohtunud varem ühe korra: eelmise aasta USA lahtiste kaheksandikfinaalis, kus ameeriklanna sai kirja 6:2, 6:1 võidu.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles