Nõlvak ja Tiisaar kohtuvad Moskva MK-etapil tuttavate poolakatega

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kusti Nõlvak ja Mart Tiisaar.
Kusti Nõlvak ja Mart Tiisaar. Foto: Facebook

Eesti rannavolle duo Kusti Nõlvak/Mart Tiisaar alustavad täna Moskva MK-etapi kvalifikatsiooniturniiri, kus eestlaste vastasteks on Michał Kądzioła ja Jakub Szałankiewicz. Kohtumine algab Eesti aja järgi kell 11:30.

Mai algul olid paarid vastamisi Sotši MK-etapi põhiturniiril ja siis sai Poola duo kindla 2:0 (21:14, 21:11) võidu, vahendas volley.ee.

Poolakad on küll mõlemad sündinud 1989. aasta mais, ent koos on paar mänginud juba üle kümne aasta ning saldosse on kogunenud enam kui 80 ühist MK-sarja etappi. Senised suurimad saavutused pärinevad noorteklassidest, kus duol on 2007. aastast ette näidata U19 vanuseklassi MM-tiitel, kaks aastat hiljem oldi parimad U21 vanuseklassis ja 2010. aastal U23 EM-il. 

Täiskasvanute seas sarnast edu veel tulnud ei ole, eriti raske on olnud viimane aasta, kus mõlemad pallurid olid pikalt vigastatud ja pidid seetõttu ohtralt mängupause pidama. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles