Mercedese sõitjad rääkisid asjad omavahel selgeks

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton ja and Nico Rosberg.
Lewis Hamilton ja and Nico Rosberg. Foto: SCANPIX

F1 sarjas sõidetakse sel nädalavahetusel Monaco GP, mille eel rääkisid omavahel suud puhtaks Mercedese mehed, kes tegid viimatisel etapil avarii.

Lewis Hamilton ja Nico Rosberg pidid viimati sõidetud Hispaania etapi pooleli jätma juba esimesel ringil, kuna sõitsid omavahel kokku. Monaco GP eel otsustasid mehed, et räägivad omavahel õhu puhtaks, et seekordne sõit edukamalt läheks.

«Olin pärast Hispaanias juhtunut laastatud ja seda küll ka enda pärast, aga peamiselt siiski meeskonna pärast,» rääkis Rosberg. «Olime selles jamas koos ja tean, kui palju kõik tiimis tööd teevad, et need autod täiesti imelised oleksid, seega see on kõige hullem stsenaarium, kui me mõlemad jätame masinad tee äärde. Aga rääkisime selle omavahel nüüd selgeks ja on aeg jätta see minevikku,» lisas sakslane, kes on üldarvestuses liidrikohal.

Kolmandat kohta hoidev Hamilton kinnitas samuti, et rohkem Hispaania GP intsidendile ei mõelda. «Barcelonas juhtunu oli kõige hirmsam tunne, aga ma olen alati öelnud, et tõelist tugevust näitab see, kuidas sa ronid tagasi sadulasse, kui oled sealt maha kukkunud. See oli küll meie kõigi jaoks pärast etappi raske hetk, aga nüüd on see peatükk suletud,» rääkis britt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles