EOK premeeris Euroopa meistriks tulnud neljapaati ja treenerit ligikaudu 50 000 euroga

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti paarisaeruline neljapaat krooniti Euroopa meistriks!
Eesti paarisaeruline neljapaat krooniti Euroopa meistriks! Foto: Rein Kilk

Eesti Olümpiakomitee premeeris sõudmise Euroopa meistrivõistlustel kuldmedali võitmise eest Eesti paarisaerulise neljapaadi võistkonna liikmeid Kaspar Taimsood, Allar Raja, Tõnu Endreksoni, Andrei Jämsat 38 000 euroga ning nende treenerit Mati Killingut 9 500 euroga.

Eesti Olümpiakomitee presidendi Urmas Sõõrumaa sõnul on käimasolev olümpiaaasta esimese nelja ja poole kuuga jõudnud pakkuda palju positiivset, mille üheks tähthetkeks on kindlasti sõudepaatkonna võidetud kuldmedalmedal Euroopa meistrivõistlustelt. «Loodan, et meie neljapaadi meeskond sai sellest võidust lisamotivatsiooni ja ühtlasi ka kinnituse, et olümpiaks ettevalmistumisel ollakse liikumas õigel teel,» märkis EOK president Urmas Sõõrumaa.

«Õnnitlen veelkord meie sõudenelikut, treener Matti Killingit, tiimi taustajõude, toetajaid ja kõiki teisi, kelle panus aitas Eesti neljapaadil tõusta Euroopa meistrivõistlustel pjedestaali kõrgeimale astmele! See on Eestile tähtis võit ja suur au.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles