Ott Tänak sai tuntud autoportaalilt kiita

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: Timo Anis

Portaal motorsport.com hindas möödunud nädalavahetusel Portugali MM-rallil osalenud sõitjaid ja Eesti äss Ott Tänak sai portaalilt kiita.

Tänak, kes pidi Portugali ralli viiendal katsel katkestama, kuid suutis päästa oma masina mahapõlemisest, teenis motorsport.com portaalilt kümnepallisüsteemis hindeks kuus punkti. «Eestlase ralli oleks pidanud olema DMACKi uute rehvide testimise koht, aga ralli lõppes liiga kiirelt, et saaks eesmärgi kohta öelda, et see sai täidetud,» kirjutas motorsport.com.

«Ta tegi hea alguse ja oli kolmandal ning neljandal katsel vastavalt kolmas ja neljas, aga seejärel tegi avarii samas kohas, kus (Hayden) Paddon. Siiski tundus, et ta oli väga mugavalt kiirem kui M-Spordi duo (ehk sõitjad Mads Östberg ja Eric Camilli- toim.), seega tuleviku jaoks tundub see väga paljulubav,» lisati portaali analüüsis.

Järgmisena ootab Tänakut ees Itaalia ralli, mis sõidetakse 9.-12. juunil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles