Kas Kalev loodab visetele või muudab mänguplaani?

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo - TÜ/Rock.
Kalev/Cramo - TÜ/Rock. Foto: Tairo Lutter

Korvpalli meistriliiga finaalseeria avamängu järel arutles korvpalliavalikkus selle üle, mida suurelt lüüa saanud Tartu Rock peaks Kalev/Cramo murdmiseks oma mängus muutma. Tartlased on oma käigud teinud, seeria seis on nende poolt vaadates 1:2 ning enne tänast, neljandat kohtumist, on peamine küsimus hoopis see, kas ja mida muudab Kalev.

Suutnuks Kalev esmaspäeval oma võiduseeriat jätkata, poleks mingeid küsimusi – üsna tõenäoliselt liikunuks nad samamoodi jätkates täna tiitlivõidu poole. Kuid nüüd on olukord muutnud ning nagu ütleb Kaunase Žalgirise endine abitreener Priit Vene: enne tänast mängu on pall Kalevi käes.

Kalevlased jäid esmaspäeva õhtul Tartusse. Eile tegid nad seal kerge treeningu ning ülejäänud aeg kulus ilmselt uue mänguplaani koostamisele. Peamised küsimused on, kuidas oma rünnakut tasakaalustada – et kehva tabavuse juures ei kasvaks kaugvisete osakaal liialt suureks – ning kuidas oma tegelikke tugevamaid külgi paremini kasutada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles