Eesti neljapaadi viimased konkurendid Rio olümpiaks selged

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõudmine.
Sõudmine. Foto: SCANPIX

SÕUDMINE. Luzernis peetaval sõudmisregatil jagati sel nädalal pääsmeid Rio de Janeiro olümpiamängudele ning eile selgusid kaks viimast tiimi, kes hakkavad Eesti neljapaadi (Andrei Jämsä, Allar Raja, Tõnu Endreksoni ja Kaspar Taimsoo) kõrval heitlema Brasiilias paarisaeruliste neljapaatide konkurentsis.

Ootuspäraselt näitasid Luzernis parimat minekut venelased. Hiljutisel Brandenburgi EMil Eesti ja Leedu järel pronksmedali võitnud Venemaa haaras kiiresti juhtohjad ja edu suudeti napilt lõpuni hoida.

Venelaste kõrval kindlustasid teise tiimina eile pääsme Riosse kanadalased. Venemaa ja Kanada olid ka võistluse eel kaks peamist OM-pileti pretendenti, kuna nad olid kaks parimat ka hooaja esimesel MK-etapil Vareses. Olümpiamängudelt jääb seega kõrvale mitu tugevat paatkonda eesotsas Uus-Meremaaga, kes eilse sõidu lõpetas kolmandana. Viimastel aastatel edukalt sõitnud neljapaatidest ei pääsenud olümpiale ka USA, Hiina ja Itaalia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles