Williams pääses Kontaveidi käest napilt

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit
Anett Kontaveit Foto: SCANPIX

Eesti esireket Anett Kontaveit (WTA 82.) läks aasta teise suure slämmi turniiri Prantsusmaa lahtiste meistrivõistluste avaringis kohe vastamisi maailma endise esireketi, praeguse edetabeli 11.  numbri ameeriklanna Venus Williamsiga ja pidi tunnistama tema nappi 7:6(5), 7:6(4) paremust.

Just Venus Williams oli Kontaveidi vastaseks noore eestlanna senise karjääri parima saavutuse ajal ehk eelmise aasta US Openi kaheksandikfinaalis. Toona sai Williams kindla 6:2, 6:1 võidu.

Seekordne matš kulges sootuks teistmoodi, 20-aastane Kontaveit osutas 35-aastasele ameeriklannale tõsist vastupanu ja ameeriklanna pääses napimast napilt teise ringi. Kuigi avasetis jäi Kontaveit 0:3 kaotusseisu, jõudis ta 3:3 viigini ning edasi jätkus võrdsete võitlus. Avasetis läks lõpuks tarvis kiiret lõppmängu, mille võitis napilt Williams. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles