Kontaveidi esitus avaldas Williamsile muljet (1)

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venus Williams mängus Anett Kontaveidi vastu.
Venus Williams mängus Anett Kontaveidi vastu. Foto: SCANPIX

Eile Prantsusmaa lahtiste tennisemeistrivõistluste avaringis Anett Kontaveidist (WTA 82.) kahes kiire lõppmänguga kulmineerunud setis - 7:6(5), 7:6(4) - jagu saanud ameeriklanna Venus Williams (WTA 11.) tunnustas 20-aastase eestlanna mängu.

«Ta mängis hästi. Ta suutis igalt poolt lööke sooritada,» ütles endine maailma esinumber WTA kodulehele antud intervjuus.

«Sellises matšis tuleb oma vastast hea esituse eest tunnustada ning püüda ise veel paremini mängida,» lisas ameeriklanna. «Olen õnnelik, et mängisin otsustavatel momentidel paremini.»

Kuigi avasetis jäi Kontaveit 0:3 kaotusseisu, jõudis ta 3:3 viigini ning edasi jätkus võrdsete võitlus ja lõpuks läks sett kiiresse lõppmängu, kus kogenum peale jäi.

Teist setti läks juba Kontaveit ise 2:0 juhtima, ent õige pea oli ameeriklanna omakorda 4:2 ees. Kontaveit näitas aga taas sisu ja suutis kolm järgmist geimi enda kasuks kallutada. Sarnaselt avasetile läks võitja selgitamiseks tarvis kiiret lõppmängu, kus oli 7:4 parem Williams ja võitis seega mängu.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles