Lux Express viib spordisõbrad Tartu Maratonile

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lux Expressi buss.
Lux Expressi buss. Foto: Lux Express

 
Kolmandat aastat järjest viib Lux Express spordisõbrad Tallinnast Tartu Maratonile. Piletid kõigi mugavustega bussile on juba müügil.



 
Tartu Maratoni suunas väljuvad Tallinna bussijaamast 20. veebruaril kell 4:20 kaks Lux Express bussi. Peatus tehakse ka Ülemiste keskuse parklas (peaukse lähedal) kell 4:30 ning Otepääle, Tartu Maratoni stardipaika jõutakse kell 7:30. Tagasi Tallinnasse sõidab buss Elvast, Tartu Maratoni finišist orienteeruvalt kell 15:00 ja 17:30. Edasi- tagasi piletihind on €20.
 
«Meil on väga hea meel juba kolmandat aastat järjest toetada Eesti ühte populaarseimat tervisespordi üritust. Kuna korraldajad on osalejatel soovitanud ummikute vältimiseks transpordi osas eelistada pigem ühistransporti või grupeeruda, siis anname ka oma panuse, et kõik suusahuvilised õigeks ajaks stardipaika jõuaksid,» ütles Lux Express Estonia AS juhatuse esimees Hannes Saarpuu.
 
Kuidas osta pilet?
 
Mine Lux Expressi kodulehel (www.luxexpress.eu) olevasse piletimüügi süsteemi. Vali väljumise kuupäevaks ’20. veebruar’, pileti tüübiks ’üks suund’, lähtekohaks ’Tallinn Coach Station’ ja sihtkohaks ’Tartu Marathon’. Ostetud piletiga saad ühtlasi sõita ka Tartu Maratonilt tagasi Tallinnasse. Tagasisuunal tuleb bussijuhile esitada vaid pileti kliendikoopia.
 
Piletit ostes on leheküljel kuvatavad väljumiste ajad suunal Tallinn- Tartu Maraton reaalsed väljumis- ja saabumisajad. Tagasisõidu kellaaega on aga lahtine. Reisijad paigutatakse finišis bussidesse vastavalt nende saabumisele ning kõik osalejad, kes on ostnud pileti, oodatakse ka finišis ära. Kuigi Lux Express ei müü maratonibussile ühesuuna pileteid, palutakse reisijatel informeerida, kui on soov kasutada bussi vaid ühes suunas.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles