Verstappen nokkis Mercedese sõitjate kallal: pange samamoodi edasi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Max Verstappen (vasakul) ja Nico Rosberg.
Max Verstappen (vasakul) ja Nico Rosberg. Foto: SCANPIX

Sel nädalavahetusel sõidetava Monaco vormel-1 etapi eelsel pressikonverentsil naerutas ajakirjanikke Max Verstappen, kes sai kahe nädala eest Barcelonas elu esimese etapivõidu ja kerkis ühtlasi vormel-1 sarja ajaloo noorimaks etapivõitjaks.

Mäletatavasti avas Verstappenile tee võidule Mercedese sõitjate Nico Rosbergi ja Lewis Hamiltoni kokkupõrge sõidu avaringil. Üks ajakirjanik küsis pressikonverentsil Rosbergilt, mida mees ise oleks Mercedese tiimipealikuna avarii peale kostnud.

«Ma ei ole tiimipealik, seega pole minu asi sellele mõelda. Mina pean mõtlema vaid sellele, kuidas igal etapil võidukalt lõpetada. Mida sa ise ütleksid?» esitas Rosberg ajakirjanikule vastuküsimuse.

«Mina ütleksin, et pange samamoodi edasi,» torkas kõrvalistunud Verstappen seepeale kiirelt vahele, kutsudes esile üleüldise naerupahvaku. «No muidugi sa ütleksid,» muigas ka Rosberg.

Briti ajakirjanikud ei jätnud Rosbergi rahule ja pärisid, kas ta on Hamiltoniga pärast Barcelonat avariist rääkinud. «Vaadake, ma üritan anda mõistagi anda teile võimalikult palju infot, sest te kirjutate asju, mis kõiki fänne huvitavad, aga ühel hetkel jõuab kätte aeg, kui pean mõtlema võistkonnale ja sõitmisele. Need asjad peavad olema tasakaalus. Ja on asju, mida teistega ei jagata,» vastas Rosberg. «Jah, me rääkisime juhtunust nii omavahel kui ka tiimiga. Aga ma ei tunne, et tahaksin sellest veel rääkida,» lõpetas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles