Klitško treener loodab, et matš Hayega siiski toimub

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Klitško (vasakul) ja David Haye.
Vladimir Klitško (vasakul) ja David Haye. Foto: SCANPIX

Poksi raskekaalu maailmameistri Vladimir Klitško treener avaldas, et loodab siiani, et matš tema hoolealuse ning WBA sarja maailmameistrei David Haye vahel leiab siiski lähitulevikus aset, kuigi algselt juulikuusse planeeritud matši läbirääkimised läksid eelmisel nädalal luhta.

«Tahaksin siiski seda matši näha,» tunnistas Klitško treener Emanuel Steward Reutersile. «David on väga andekas poksija, ta meeldib mulle, austan teda väga palju.»

Klitško ja Haye leppisid algselt kokku, et kohtuvad ringis 2. juulil, ent Haye taganes kokkuleppest, kuna talle ei meeldinud, et Klitško soovib 30. aprillil poksida Dereck Chisoraga. Mäletatavasti pidi see matš olema juba detsembris, ent Klitško vigastuse tõttu jäi see ära.

Kuna Haye jättis 2009. aastal seljavigastuse tõttu matši Klitškoga ära ja taganes ka nüüd kokkuleppest, siis Stewardi sõnul ei usu WBO, IBF ja IBO sarjade maailmameister Klitško seetõttu, et Haye väga seda matši pidada tahab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles