Agressiivne Kalev ei jätnud Rockile võimalust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alar Varrak (keskel) Kalevi mängijaid juhendamas.
Alar Varrak (keskel) Kalevi mängijaid juhendamas. Foto: Kristjan Teedema

Kalev/Cramo kontrollis Eesti meistriliiga finaalseeria neljandat mängu Tartu Rocki vastu kõik 40 minutit. Tasuks saadi võit 77:62 ning võimalus juba homme Tallinnas meistritiitel endale saada. «Suurim vahe oli vaimses pooles. Olime aktiivsemad ja see tõi edu. Esmaspäeval oli aktiivsem Tartu ja nad saidki oma võidu kätte,» selgitas Kalevi peatreener Alar Varrak.

Rocki peatreeneri Gert Kullamäe sõnul oli mäng kohe algusest pale Kalevi käes. «Punnitasime, mis me punnitasime, kuid Kalev oli selgelt parem,» nentis ta. «Nad olid palju agressiivsemad, kuid meie ei suutnud seda enda huvides ära kasutada. Esimesel poolajal lasti mäng väga jõuliseks.»

Kullamäe lisas, et agressiivsuse vahet näitab ka järjekordne allajäämine lauavõitluses. Ründelauast noppis Rock vaid kaks palli Kalevi seitsme vastu.

Rocki peatreeneri hinnangul jäi tema meeskonnas puudu liidrite panusest – Janar Talts, Gert Dorbek ja Tanel Kurbas tegutsesid tagasihoidlikult. Kui aga meeskond soovib finaalseerias võita, peab nende meeste panus olema suurem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles