Tanel Kurbas: kohtunike stiil meid ei soosinud

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TALLINN, EESTI 18MAY16.
Korvpalli finaalseeria 2. mäng. BC Kalev/Cramo vs. TÜ/Rock. Mäng lõppess esimese võiduga 71:69.
Pildil vasakul TANEL KURBAS, paremal JANAR SOO
tl/Foto TAIRO LUTTER/POSTIMEES
TALLINN, EESTI 18MAY16. Korvpalli finaalseeria 2. mäng. BC Kalev/Cramo vs. TÜ/Rock. Mäng lõppess esimese võiduga 71:69. Pildil vasakul TANEL KURBAS, paremal JANAR SOO tl/Foto TAIRO LUTTER/POSTIMEES Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eesti korvpalli meistriliigas peeti Tartus finaalseeria neljas kohtumine. Kalev/Cramo oli kodusaalis mänginud Rockist üle 77:62 ja juhib nüüd nelja võiduni peetavat seeriat mängudega 3:1. Viies matš peetakse reedel Saku suurhallis.

Rocki ääremängija Tanel Kurbas tõdes, et kohtunike jõuline vilepartii kodumeeskonda ei soosinud. «Kohtunikud lasid päris jõuliselt mängida. Me polnud selleks valmis ja vahepeal tundus, et vigu üldse ei vilistatudki. Kalev muutis päris oluliselt algviisikut, aga ma ei ütleks, et see meid eriti palju mõjutas. Pigem oli probleem vilega harjumises,» sõnas ta pettunult.

Rocki rünnak kiilus tihti kinni ja kui kaitses oli tarvis kalevlased pidama saada, seda ei suudetud. «Eksisime palju vabadest kohtadest ja poolajaga 25 punkti visata on ilmselgelt vähe. Kui vahe liiga suureks lasime, oli juba raske tagasi tulla,» nentis mulluse finaali kõige väärtuslikumaks palluriks valitud Kurbas, kes piirdus eile kahe punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles